fredag 16 maj 2008

Ställa till det!!

ÅÅÅÅÅHHHH!!! Blir så irriterad på barnrumpor!! Som beter sig!! Obstinata! Sura! Löjliga! Ego! Empatilösa! Ser bara t sitt eget as! Ställer egentligen till det för sig själva men vet ej om det!! Kan ej sätta sig in i andras situationer! Bara tar men ger ej!! Gapar!!!
Varför kan man inte bara bestämma sig för något? Varför skiftar allt så från dag till dag!! Varför är man bara allmänt förvirrad? varför står man i ekorrhjulet men vågar ej röra sig åt något håll!! Tiden går.. Varför är så mycket tid förstörd? Förstörd på grubbel och bekymmer!!
Varför stör man sej?? Varför lägger man energi på och störa sig på saker man inte kan förändra?? Men ändå håller man kvar vid dessa personer eller har dem runtomkring sig!!?? Man stör sig mer än man har de positivt. All energi går åt! För nada!! Varför är det så svårt släppa taget om människor även om de är så nära de kan bli!!? Varför ska man bry sej om folk som inte bryr sig tillbaka? Varför behandlar man ej folk som man själv blir behandlad? Varför tar man ej att man förtjänar och bli behandlad på ett visst sätt i vissa fall? Varför har man svårt att förstå? Varför ser man ej mer till sig själv? Varför är inte jag viktigast? Varför ska man försöka få ng att inse saker som förnekar eller som ej vill eller som inte bryr sig? Varför är man ej så pass stark? Varför tar man mer än man förtjänar ibland? Om man kan "bytas" ut på en natt är de vänskap då? Är det en vän för livet? Om man ibland duger och nästa minut inte är det ngt att ha då? Är det ngt man bör lägga energi på? Eller partner el va de nu kan vara? Jag kan ge mycket men vill ha ngt tillbaka också!!!! Varför ska man vara stöd för ngn som ej uppskattar det efteråt? Varför ska man ödsla tid på sånt och ställa upp? När det ändå är ogjort??

Inga kommentarer: