måndag 18 augusti 2008

Måndag!!

Segt och komma upp,tror jag lyckades ta mej upp kvart över 7 eller ngt,fyy! Men psyket är ju bättre i alla fall! Någorlunda i alla fall. Imorgon är det återsamtal hos terapeuten. Välbehövligt tror jag,lätt man tappar greppet när man ej har ngn bakom som puscha en eller ger en rätt trådar och dra i. Har vart för mycket utsvävanden på alla håll sista tiden. För mycket energi på många håll. Man kan inte rädda någon mer än sig själv om ingen inser och lever i förnekelse. Så är det bara. Man kan bara göra ngt åt sin egen situation och lägga energi på rätt saker iställer för och röra om i soppan ännu mer till ingen nytta. Men man kan inte låta bli att fundera på hur man kan förneka så extremt och vända så fort!!! Att någon tror på sig sjäv och sina åsikter och handlingar,för att sen vända sig om och gå åt et helt annat håll. Det håll man minst anar. Fast vid detta laget är det inget som förvånar,bara den extrema övertygelse i visa fall, att saker är på ett visst sätt eller kommer vara, när det ändå aldrig stämmer ändå. Förrvirringens tecken talar! Bätter hålla tyst istället!! Det ska jag försöka göra!! Synd bara att ngt ska rinna ut i sanden och bli ngt det inte var eller borde vara!

Men när det bara är NÅGON som krävs,VAD eller VEM eller HUR kvittar,då är det väl ngt galet. 1 i taget stadigt likaså. Någon gång är bra! Det kan gå.....
Bara prata skit! Bara någon finns så behöver man ej mer, då kvittar de om man ej känner någon mer, man har i alla fall någon. Varför inte hålla sig bara vid en då? Eftersom flera umgängen på lika villkor går ju ej det är ju bevisat. Bätter etsa sig fast vid en så behöver man ej fundera på saken mer eller höra av sig bara för att de ska se bra ut. Plus man behöver ej tycka synd som "sin partner" som får sitta ensam. Vem frågar? I en normal relation vem ringer sina vänner för att se vad de ska göra så de ej sitter själva eller måste fråga dem om de också vill följa med för risken är att de sitter själva??? Om man ej kan släppa "sin partner" för en normal relation så får det ju vara då. Alla andra relationer är ju ändå bara ett litet fastetsande ifall man skulle råka bli själv av ngn anledning,då kan man dra i de trådarna igen. De duger för dagen när inget bättre finns. När man har massa runtom är de bara skitsnack. Men står man själv för den man etsat sig fast i mot all förmodan har ngt annat för sig, då duger de i bakgrunden rätt så bra. Till och med de man aldrig skulle vilja ha ngt o göra med i vanliga fall, de som är "extremt sjuka" och galna och de skulle ej finnas i ens liv om det ej var ett måste eller pga omständigheterna. Men hur eller hur så duger de alltid till slut ändå. och de som oftast är vidriga och patetiska,de duger också hur eller hur. Men det är "partnern" som segrar! Är man utan den är man inget, då kan man lika gärna vara själv! NOT! Och att inbilla sig att relationeran är normala det är ju helt sanslöst! Det är ju så ingrott de kan bli. Hade de funnits fler hade det aldrig hänt! Blivit så! Fast det är ju bara en i taget som gäller all the time!!! Tänk om den ena fick sitta själv en helg för den andra hittar på ngt annat? Stackars!! Måste va jobbigt ha det på sitt samvete man lämnar sin "partner" hemma!!!

Någong gång ska jag också bli fri!!!! I need help!!!


Bättre med öppen fiendeskap än falsk vänskap.

De uppriktiga vännerna är få, men så är efterfrågan inte heller stor. (!!!)

Den får inte några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.

Den som håller sig god vän med alla är inte vän med någon..

Det är bra att ha få vänner och många bekanta - och att veta vem som är vad!

En vänskap som inte tål att allt blir sagt, håller inte i det avgörande ögonblicket.

Har du vänner, anse dig då rik.

Jag förtjänar utan tveken mina fiender, men jag tror inte jag förtjänar mina vänner.

Jag har tre stolar i mitt hus: en för ensamhet, två för vänskap och tre för sällskap.

Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd.

Vänner är som pengar, lättare att skaffa än att behålla.

Vänskap är livets vin

Då inget är mer värt än att ha vänner, missa aldrig en chans att skaffa dem

Inga kommentarer: